top of page
Team aan tafel werken

SLIM
subsidie

Man met rugtas, avontuur, planten

Leren en ontwikkelen centraal stellen in jouw organisatie

Krijg tot 80% vergoed! Inschrijven in maart 2024

In het
KORT

In maart kunnen mkb-ondernemingen weer subsidie aanvragen voor het doorlichten van de organisatie en/of het invoeren van een methode voor leren en ontwikkelen. Denk hierbij aan een systeem van periodieke ontwikkelgesprekken (POP-cyclus) en het opzetten van een digitale bedrijfsacademy (e-learning).

De kosten die u hiervoor maakt worden tot 80% vergoed vanuit de SLIM-subsidie! KeyWe Organisatieontwikkeling ontzorgt je bij het aanvragen van de subsidie.

SLIM
subsidie

In de huidige, krappe arbeidsmarkt is het voor bedrijven en instellingen van essentieel belang om leren en ontwikkelen centraal te stellen. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie toekomstbestendig blijft, aantrekkelijk is voor nieuw personeel en dat medewerkers inzetbaar en productief blijven. 

 

Het kabinet zet daarom stevig in op een leven lang ontwikkelen (LLO) met de Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het mkb (SLIM). Het doel is om ondernemers in het mkb te stimuleren om meer in te zetten op leren en ontwikkelen.

KeyWe
aanbod

Wat bieden wij jullie?

Wij ondersteunen jullie bij het gehele subsidieproces, van aanvraag tot einddeclaratie.

We maken met jullie een op maat gemaakt projectvoorstel waarin we verschillende elementen van onze diensten en tooling combineren tot een effectief en inspirerend programma. 

Welke stappen doorlopen we?

Het traject bestaat uit de volgende stappen:

  1. Subsidieaanvraag (met projectvoorstel en begroting) opstellen en indienen.

  2. Opstarten met betrokkenen (na toewijzing subsidie).

  3. Uitvoeren van het project: doorlichten van de organisatie en/of invoeren methode voor leren en ontwikkelen (bijvoorbeeld een nieuwe POP-cyclus of digitale bedrijfsacademy).

  4. Projectverslag en einddeclaratie opstellen en indienen.​

Wat levert dit traject op?

Het uiteindelijke effect is dat er een bedrijfscultuur ontstaat waarin leren en ontwikkelen op het werk vanzelfsprekend is. Jullie medewerkers worden continue gestimuleerd om hun competenties (kennis, vaardigheden en houding) verder te brengen. Oftewel: dit traject resulteert in een aantrekkelijke en leerrijke werkomgeving!

Laat ons je terug bellen over de SLIM mogelijkheden

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Inspiratie_edited.png

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page