top of page

Tooling

LINK profiel op mobiel
My Hero's Journey op scherm
zwaaiende mensen

We gebruiken onze eigen, innovatieve softwaretools om leren en ontwikkelen te ondersteunen en om interactie en samenwerking te bevorderen.

My Hero's Journey

My Hero's Journey app op scherm

Persoonlijke ontwikkeling

Onze interactieve leer-en ontwikkelapp met journey's (leerreizen) voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Dé tool die medewerkers inzicht geeft in - en grip op - hun ontwikkeling.

Discover your strenghts

My Hero's Journey inspireert mensen om te ontdekken waar hun kracht ligt. Wat drijft je? Wat zijn jouw talenten en jouw saboteurs? Op welke punten kun jij je nog verbeteren? Hoe sluit dit aan bij de organisatiedoelen?

Stop met POP!

Met My Hero’s Journey werken mensen continu aan persoonlijke groei. Bovendien is ook een Online Academy met soft skill en leiderschapstrainingen. Het werkt super goed als verlengstuk van onze fysieke trainingen.

Deliver your goals

De app activeert mensen om in beweging te komen. Je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling met een ‘sprintbord’ waarin je jouw ambities en ontwikkeldoelen waarmaakt. Zet vandaag nog jouw eerste stap!

LINK
profiel

LINK mobiel

Wat is jouw gedrags-voorkeurstijl?

Een LINK-profiel brengt jouw gedrags- en communicatie-voorkeuren in kaart. Ben jij een doener, een denker, een voeler of een willer? De tool laat niet alleen zien hoe jij jezelf ziet, maar ook hoe anderen jou zien (360-graden feedback).

Begrijp jezelf en anderen beter

Het is een praktisch instrument dat helpt jezelf en anderen beter te begrijpen. Het maakt de kwaliteiten en valkuilen zichtbaar van individuen, teams en de organisatie als geheel. Dit resulteert in betere samenwerking en betere prestaties.

LEAD
scans

LEAD resultaten op scherm

Assessments op maat

Onze assessmenttool LEAD is zo ontworpen dat je jouw mensen, team of organisatie op diverse vlakken kunt testen. Je kunt gebruik maken van de standaard scans of wij ontwerpen samen met jou een scan die perfect aansluit op de waarden, doelen en gedragskenmerken van jouw team. 

Organisational Engagement Scan

Dit assessment meet de mate van betrokkenheid bij de doelen van de organisatie. 

Team Effectiveness Scan

Deze scan meet de effectiviteit en maturiteit van jouw team. 

Personal Performance Scan

Bij dit assessment wordt op individueel vlak gemeten hoe je presteert op een aantal gedragskenmerken.