top of page

Tooling

link iphone_edited.png
APP in scherm VIERKANT.png

We gebruiken onze eigen, innovatieve softwaretools om leren en ontwikkelen te ondersteunen en om interactie en samenwerking te bevorderen.

My Hero's Journey

Persoonlijke ontwikkeling

Onze interactieve leer-en ontwikkelapp met journey's (leerreizen) voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Dé tool die medewerkers inzicht geeft in - en grip op - hun ontwikkeling.

Discover your strenghts

My Hero's Journey inspireert mensen om te ontdekken waar hun kracht ligt. Wat drijft je? Wat zijn jouw talenten en jouw saboteurs? Op welke punten kun jij je nog verbeteren? Hoe sluit dit aan bij de organisatiedoelen?

Stop met POP!

Met My Hero’s Journey werken mensen continu aan persoonlijke groei. Bovendien is ook een Online Academy met soft skill en leiderschapstrainingen. Het werkt super goed als verlengstuk van onze fysieke trainingen.

Deliver your goals

De app activeert mensen om in beweging te komen. Je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling met een ‘sprintbord’ waarin je jouw ambities en ontwikkeldoelen waarmaakt. Zet vandaag nog jouw eerste stap!

LINK
profiel

link iphone_edited.png

Wat is jouw gedrags-voorkeurstijl?

Een LINK-profiel brengt jouw gedrags- en communicatie-voorkeuren in kaart. Ben jij een doener, een denker, een voeler of een willer? De tool laat niet alleen zien hoe jij jezelf ziet, maar ook hoe anderen jou zien (360-graden feedback).

Begrijp jezelf en anderen beter

Het is een praktisch instrument dat helpt jezelf en anderen beter te begrijpen. Het maakt de kwaliteiten en valkuilen zichtbaar van individuen, teams en de organisatie als geheel. Dit resulteert in betere samenwerking en betere prestaties.