top of page
Zelfverzekerd zwaaien

Employee

Journey

Man met rugtas, avontuur, planten

Zet de reis van jouw medewerkers centraal

In het
kort

De manier waarop je medewerkers wegwijs maakt in je organisatie (onboarding) en ze voorziet van een inspirerende werk- en leeromgeving is bepalend voor de groei van je organisatie. Medewerkers win je niet alleen met een hoog salaris. Je creëert betrokken en bevlogen medewerkers met een unieke ‘employee journey’ waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen, zich onderdeel voelen van een hecht team en kunnen bijdragen aan betekenisvol werk.

A great place to work

Mensen betrekken en blijven uitdagen

Met 'The Great Resignation' en de 'War on Talent' in ons achterhoofd, kan niemand meer heen om het belang van de medewerker centraal stellen. Maar wat vinden jullie medewerkers nu echt belangrijk en hoe geef je systematisch aandacht aan je mensen?​

Het verwelkomen, betrekken en blijven uitdagen van mensen is een succesbepalende factor geworden. In de whitepaper 'Employee Journey' lees je hoe je dit doet.

Waar moet ik aan denken?

In de whitepaper 'Employee Journey komt het volgende aan bod:

  1. Waarom de reis van je medewerkers centraal stellen?

  2. Wat is van waarde voor jullie medewerker?

  3. Hoe werk je systematisch aan de employee journey?

  4. Welke type leer- en ontwikkeltrajecten zijn er?

  5. Hoe ziet de employee journey er uit?

KeyWe
aanbod

Wat biedt KeyWe?

KeyWe Organisatieontwikkeling helpt grote en kleine organisaties met het vormgeven van geweldige onboarding en learning journeys (leerreizen). Inspirerend, praktisch, vol met unieke ervaringen, data-gedreven en schaalbaar.

 

Wij weten als geen ander hoe je een journey bouwt die zowel de ervaring als de impact gaat vergroten. Anders gezegd: hoe je de reis van je medewerker zowel ‘immersive’ als ‘effective’ maakt. Dit resulteert in meer betrokken en bevlogen medewerkers, die zorgen voor betere bedrijfsresultaten.

Neem contact met ons op!

Wilt u ook werken aan een unieke employee journey en uw medewerkers centraal stellen? Plan nu vrijblijvend een afspraak via info@keywe.nl of bel 0413 43 20 51.

 

Samen onderzoeken we wat jullie willen bereiken en hoe we dit slim, leuk en snel kunnen waarmaken. Wij verrassen je graag met onze beproefde aanpak en onze creativiteit om van jullie organisatie ‘a great place to work’ te maken.

Whitepaper 'Employee Journey'

Vul het formulier in en wij mailen de whitepaper naar je.

Man met rugtas, avontuur, planten

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page